[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Chwalimy się! - Strona 141 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Już dawno się nie chwaliłem,to tak do uzupełnienia braków,po dzisiejszym liczeniu kapsli uzbierało mi się ich dokładnie 4444,może do konca roku dociągne do 6 tys
Dawno nic nie pisałem bo ostatnio troszke spowolniłem wzrost kolekcji. Ale w końcu udało mi się przekroczyć 9 tyś kapsli w kolekcji, dokładnie na dzień dzisiejszy liczy 9002 sztuk.
Teraz powolnie zbieranie do magicznej liczby 10tyś.
Efekt jednej wymiany. Co prawda do Bernardo trzeba mieć trochę cierpliwości, ale poza tym bez zastrzeżeń. A swoją drogą jak to dobrze, że mamy taki wysyp polskich nowości - 2/3 wysłanych kapsli.
No to tak jak przypuszczałem,po Giełdzie w Lublinie mam 5tys kapsli dokładnie 5011,
Tym co się do Tego Przyczynili Bardzo Dziękuje
A ja mam z Tej Okazji Swój Kapsel
6145 PL
3289 P
x651 N Giełdy 41 / Zorganizowane Giełdy 11 Spotkania Kapslarzy 3 / ZK 13
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.