Pierwsza kolejka policzona. Jak widać czeka mnie jeszcze dużo pracy żeby stworzyć format przyjemny dla oka, ale nie poddaję się! W ostateczności wyniki będą w formie graficznej, ale jeszcze pokminię co da się zrobić w tym temacie. Klasyfikacji generalnej oraz Typera Kolejki nie umieszczam bo po jednej kolejce nie ma to większego sensu. Jeśli macie jakieś statystyki które Was szczególnie interesują to dawajcie znaka - ja powyciągałem jakieś przykładowe numerki ale z pewnością można coś jeszcze wykombinować. Mogę zdradzić że z czasem na pewno pojawi się porównanie rozkładu typowanych wyników z rozkładem realnych wyników, będziemy się mogli przekonać czy 1:1 jest rzeczywiście najbardziej pożądanym rezultatem. ;)
Z luźnych przemyśleń wyłapanych w trakcie liczenia:
plus kolejki dla Freya oraz Chineta, którzy jako jedyni przewidzieli wygraną Stali Mielec w Poznaniu
minus kolejki dla Krzmosa, który trafił wynik 2:1 w meczu Pogoni z Widzewem, typując go jednak niemal 45 minut po starcie meczu

dla Trzeciego, Chmu i Dziubaka, którzy nie zmieścili się w limicie wyników. Co ciekawe ten ostatni nie połasił się na legendarne "1:1", ale nadużył wyniku 1:0. Kolego sympatyczny, więcej wiary w ofensywne poczynania naszych ligowców.
Fajna frekwencja na starcie, zachęcam niezdecydowanych do dołączenia, póki sezon jest młody i konkurencja nie odjechała. Zresztą dołączyć można w dowolnym momencie - nawet jeśli w klasyfikacji generalnej jesteśmy daleko w tyle, to w każdej kolejce możemy błysnąć wynikiem który zakwalfikuje się do klasyfikacji Typera Kolejki
Edit: Przy równej liczbie punktów w klasyfikacji decyduje większa liczba trafionych wyników, a jeśli te są równe to większa liczba trafionych rozstrzygnięć. Jeśli dalej jest po równo, to decyzję podejmuje (nie mam pojęcia na jakiej podstawie) Microsoft Excel. W pojedynczej kolejce nie ma to i tak większego znaczenia, szanse na taką sytuację w klasyfikacji końcowej po kilkunastu kolejkach i braku zaokrągleń kursów są znikome i... tego się trzymajmy.