Co Wy na to Małopolanie żeby sie spotkać przy bursztynowym trunku może w stolicy Królów Polskich w któryś weekend? W Tychach szanowny Miodek wpadł na taki pomysł Ja popieram gorąco i zapytuje Was

On był naszym szpiegiem i teraz wraca zdać raportchinet pisze:Zdrajcabucik pisze:zapowiada się moje trwałe opuszczenie Warszawy
Masz stosunkowo wąski profil kolekcji, więc bardzo ciężko się z Tobą wymieniać. Ja zbierając kapsle niebutelkowane mam dość ograniczone wymiany, ale już Ty to zupełnie.goblin pisze:kurcze. dlaczego nikt nie jeździ na Mazury
zgadzam się z Tobą, jednak mam nadzieję że w końcu uzupełnię te swoje braki. zostało tak niewiele.............Tomek pisze:Masz stosunkowo wąski profil kolekcji, więc bardzo ciężko się z Tobą wymieniać. Ja zbierając kapsle niebutelkowane mam dość ograniczone wymiany, ale już Ty to zupełnie.goblin pisze:kurcze. dlaczego nikt nie jeździ na Mazury
Krakusy pewnie przyjdą,ale na "Niebieskie kartki",menio pisze:1. miodek
2. guma
3. wersa
4. Siemion (jezeli nie umre)
5. menio (prawdopodobnie z latoroślą)
edit, guma ty z Bydgoszczy? przyjedziesz?
panowie chętni proszę się wpisywać a nie w ostatnim momencie przyleźć, zwłaszcza krakusy
Pawle.miodek pisze:Wacek, nie łapię tego postu, wiesz ja jestem prosty człowiek...Wacek pisze: Krakusy pewnie przyjdą,ale na "Niebieskie kartki", bo są krakusami.
Pewnie chodzi o to że krakusy gdzieś się mówi na jakiś inszy 'lud' w PL. albo że niebieskie kartki w Krakowie się odbywają? nomen omen tez nie łapie.miodek pisze:Wacek, nie łapię tego postu, wiesz ja jestem prosty człowiek...Wacek pisze: Krakusy pewnie przyjdą,ale na "Niebieskie kartki", bo są krakusami.