zagadka
zagadka
Na stronie znanego kapslarza znalazlem taki kapselek.
Zgadnijcie z jakiego kraju pochodzi ten kapsel.
Zgadnijcie z jakiego kraju pochodzi ten kapsel.
Zgadza się Cajman Island i Davide Mascherini.
Potężna kolekcja z 207 krajów w tym ten jeden z Kajmanów.
Pomimo dużego szacunku do tego gościa, dziwię się, że taki kit wciska, żeby mieć dodatkowy kraj. Tym bardziej, że ten kapsel jako niebutelkowany tego kraju nawet nie oglądał. Bardziej bym zrozumiał kawałek blachy zdjęty z jakiejs oranzadki podczas pobytu w tym miejscu.
K.
Potężna kolekcja z 207 krajów w tym ten jeden z Kajmanów.
Pomimo dużego szacunku do tego gościa, dziwię się, że taki kit wciska, żeby mieć dodatkowy kraj. Tym bardziej, że ten kapsel jako niebutelkowany tego kraju nawet nie oglądał. Bardziej bym zrozumiał kawałek blachy zdjęty z jakiejs oranzadki podczas pobytu w tym miejscu.
K.
Na szczęście ja nie muszę kitu wciskać i mogę się pochwalić moim oryginalnym kapslem z Kajmanów.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.
Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.
Może go mieć, bo z tego co patrzę na crowncaps.info to jakiegoś ma.
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Grzesiek go ma. A bardzo dziwie sie Wikiemu,ze bez kontaktu z bardzo znanym kapslarzem,wmawia polskim kolekcjonerom,ze niby on wciska kit. Nieladnie,bardzo nieladnie. Ale nie moge zapomniec o roznicy naszego forum,z forum wspomnianego Davide.Zazdrosc,zawisc,itd...Wspomniany kapsel,zostal przywieziony z Kajmanow,o ile mnie pamiec nie myli.Stad i cala heca.
Wks Slask! Kocham kapsle!
Nie zamierzałem obrażać Davida. Jestem pod wrazeniem jego kolekcji. Kiedy zaczynałem zbierać kapsle to była jedyna tak duża kolekcja w internecie. Swojego zdania co do blaszanego kapsla z Kajmanów (nawet jeżeli jest na nim jakaś sygnatura) nie zamierzam jednak zmieniać.
Kolekcja Davida nie jest obiektem mojej zazdrości. Kapsle zagraniczne zbieram trochę z przymrużeniem oka. To co dostanę od znajomych albo z zupełnie przypadkowych wymian. Z zagranicznych owszem zachwycają mnie kolekcje starych kapsli z Hiszpanii i USA - dla mnie nieosiągalne.
Najbardziej mnie interesują kapsle polskie piwne i niepiwne chociaż tu już coraz trudniej o powiekszanie skromnej kolekcji.
Pozdrawiam, Krzysztof (wiki)
Kolekcja Davida nie jest obiektem mojej zazdrości. Kapsle zagraniczne zbieram trochę z przymrużeniem oka. To co dostanę od znajomych albo z zupełnie przypadkowych wymian. Z zagranicznych owszem zachwycają mnie kolekcje starych kapsli z Hiszpanii i USA - dla mnie nieosiągalne.
Najbardziej mnie interesują kapsle polskie piwne i niepiwne chociaż tu już coraz trudniej o powiekszanie skromnej kolekcji.
Pozdrawiam, Krzysztof (wiki)
Kapsel z logo Caybrew miał premierę na Kajmanach 22 marca 2007, wcześniej używali takiego jaki pokazał Davide.Generalnie historia browaru sięga września 2006 a piwo - jeden rodzaj - osiągalne jest tylko na wyspach.
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.