no dobra to może być 15Krzysiek pisze:Jeden to sie nie opłaci tak wysyłać,

> Ale niedługo będę miał wykrywacz metali... jak wygram w lotka
 > Ale niedługo będę miał wykrywacz metali... jak wygram w lotka  

potem pod taką knajpką kolega ( co też zbiera kapsle ) znalazł tam kapsel EB
 potem pod taką knajpką kolega ( co też zbiera kapsle ) znalazł tam kapsel EB  potem znalazłem tam Żywca nr. 96
 potem znalazłem tam Żywca nr. 96  .
.

Co racja to racjaKrzysiek pisze:Hah, Igor, znaim znajdziesz jakis kapsel, to rzucisz ten sprzęt w chol....
On Ci będzie piszczał przy każdym drucie i pręcie.
 . ale jak już stwierdził nasz kolega Paweł N można znaleźć wiele innych ciekawych rzeczy.
 . ale jak już stwierdził nasz kolega Paweł N można znaleźć wiele innych ciekawych rzeczy.  Nie mam chajsu na zwykły wykrywacz a co dopiera na z takim z takimi bajerami
 Nie mam chajsu na zwykły wykrywacz a co dopiera na z takim z takimi bajerami 
 Dobra koniec gadania na temat tego że znalazło się 2 karmi i żubra.
 Dobra koniec gadania na temat tego że znalazło się 2 karmi i żubra. 

....to już nie te czasy , ale 20 lat temu na dworcach kolejowych i przydrożnych parkingach znajdowałem najlepsze kapsle....KOLEKCJONER pisze:...... ostatnio chodze po PKP:)

.Mozna bylo naprawde znalezc cos ciekawego
 .Mozna bylo naprawde znalezc cos ciekawego  .Jesli chodzi o stacje CPN,przy ktorej byl zjazd na WROCLAW,lub ZGORZELEC,tamten parking,byl kopalnia kapsli
 .Jesli chodzi o stacje CPN,przy ktorej byl zjazd na WROCLAW,lub ZGORZELEC,tamten parking,byl kopalnia kapsli  ,choc jedynie z Niemiec,no i moze jakies pojedyncze kapsle,z innych zachodnich panstw.Smigalem tam co tydzien,swoim motorowerkiem OGAR 150?Mialem kolege,a on MOTORYNKE
 ,choc jedynie z Niemiec,no i moze jakies pojedyncze kapsle,z innych zachodnich panstw.Smigalem tam co tydzien,swoim motorowerkiem OGAR 150?Mialem kolege,a on MOTORYNKE  .To byly dobre czasy!
 .To byly dobre czasy!
Zgadzam sie<Pare razy zdarzylo mi sie znalezc przed garazami w jakims kaciku przy drzwiach stare paroletnie co najmniej kapsle ktorych jeszcze nie mialemmiodek pisze:Otworzony kapselek toczy się w kąt i leży nieraz cichutko przez kilka lat i jest w dobrym stanie bo w garażu sucho.
 A i z nowych cos sie zawsze trafia przy okazji
 A i z nowych cos sie zawsze trafia przy okazji 
 znajomych pod tym względem mam fantastycznych, tylko kumpela jadąc do Egiptu mnie zawiodła. Kumpel jechał do Irlandii do siostry polki, która miała chłopaka francuza. Przywiózł mi kapsle i z Irlandii, Anglii, Francji i z Norwegii (jego siostra dużo jeździ po świecie) i Finlandii. Za co jeszcze raz serdecznie mu dziękuje. ;)
 znajomych pod tym względem mam fantastycznych, tylko kumpela jadąc do Egiptu mnie zawiodła. Kumpel jechał do Irlandii do siostry polki, która miała chłopaka francuza. Przywiózł mi kapsle i z Irlandii, Anglii, Francji i z Norwegii (jego siostra dużo jeździ po świecie) i Finlandii. Za co jeszcze raz serdecznie mu dziękuje. ;)