Ech, pare lat temu mialem kilka takich na wymiane, ale rozeszly sie po swiecie. Jak bym wiedzial, to bym je trzymal.
  Ech, pare lat temu mialem kilka takich na wymiane, ale rozeszly sie po swiecie. Jak bym wiedzial, to bym je trzymal.   No ale za to chyba sie pozbede Hetmana z Warki.
  No ale za to chyba sie pozbede Hetmana z Warki.   (nie martw sie Pawel, to nie ten egzemplarz ktory trzymam dla ciebie  :>  )
  (nie martw sie Pawel, to nie ten egzemplarz ktory trzymam dla ciebie  :>  )Nie wiem czy kolega Smarzol jest tu zalogowany ale może lepiej nie reklamować w tym poście cen które zapłacili koledzy nie będący na forum bo mogą sobie tego nie życzyć. Takie jest moje zdanie...Oguś18 pisze:te kobyle pole kupił smarzol za dokładnie...

co do kapsla kobyle pole to słyszałem ze paru kolekcjonerów z waeszawy (nie wiem kto)kupili je po 2 zl mieli fartaCooper pisze:Nie wiem czy kolega Smarzol jest tu zalogowany ale może lepiej nie reklamować w tym poście cen które zapłacili koledzy nie będący na forum bo mogą sobie tego nie życzyć. Takie jest moje zdanie...Oguś18 pisze:te kobyle pole kupił smarzol za dokładnie...
Ponadto ten sam kapsel może osiągać różne ceny zależnie od miejsca i czasu sprzedaży. Ja np gdy sie w/w kapsel pojawil na gieldzie w Tychach na jesieni 2004 zaplacilem za niego 30 lub 40 zeta i to za najlepszy stan bo bylo kilka sztuk.
 bo temat jest juz prawie na samym dole (:
 bo temat jest juz prawie na samym dole (: 

Wydaje mi się, że jest ich 3, choć ja znam tylko 2.mr-perez pisze:To ilu ich jest ??? Pawła poznałem, w pomaranczowej podkoszulce. To chyba główny Cororo. Ma jeszcze brata podobno.

kurde..
 kurde.. lipa jakaś...
 lipa jakaś...
Nurnemrut to student Łodzi. Raczej nie zbiera kapsli. Poznałem go osobiście tydzień temu.Mr Cinx pisze:A mnie bardziej cikawi kto to morris ?barann pisze:a Nurnemrut to jakiś mało znany kolekcjoner czy raczej lepszy którego nie znam?
Z tego co widzę kupuje on każda aukcję
 .
 . 
 musail albo wygrac w lotka albo dostac spadek
 musail albo wygrac w lotka albo dostac spadek