Bartek chyba znów puściły Ci nerwy co??? Nie przesadzaj!!!Grabowski Bartosz pisze:Piszę nie dla tego grodziska, bo szczerze mam go w d****. I te inne starocie też.

Bartek chyba znów puściły Ci nerwy co??? Nie przesadzaj!!!Grabowski Bartosz pisze:Piszę nie dla tego grodziska, bo szczerze mam go w d****. I te inne starocie też.

Chyba dzięki niemuMr Cinx pisze:dzięki nim

Chyba wypowiedzi.Mr Cinx pisze:wypoiedźi

Bartek źle postąpiłeś tak mówiąc. Grzesiek nie odchodź od nas My kochamy kapsle ;) myślę że kolejka niehc idzie tak jak idze a JJaq zasady dopełni, ze ten kto odejdzie od kolejki to idzie na koniec, przez te stare kapsle zrobił się tu wielki szum.
  Bartek źle postąpiłeś tak mówiąc. Grzesiek nie odchodź od nas My kochamy kapsle ;) myślę że kolejka niehc idzie tak jak idze a JJaq zasady dopełni, ze ten kto odejdzie od kolejki to idzie na koniec, przez te stare kapsle zrobił się tu wielki szum.
 ), ale chodziło mi o to że nie chcę wziąść z paczki "tych staroci", bo co poniektórzy uważają że jedynie po to się zapisuję. Głubczyce mam,  Grodzisk kiedyś skombinuję. Trochę to głupio zabrzmiało, ale maiłem dobre intencje. Te Kapsle są super, ale nie mam czym ich zastąpić w tej paczce i dlatego nie chciałem ich wyciągnąć, i nagle okazało się że specjalnie chcę się "wepchnąć" żeby je zdobyć.
 ), ale chodziło mi o to że nie chcę wziąść z paczki "tych staroci", bo co poniektórzy uważają że jedynie po to się zapisuję. Głubczyce mam,  Grodzisk kiedyś skombinuję. Trochę to głupio zabrzmiało, ale maiłem dobre intencje. Te Kapsle są super, ale nie mam czym ich zastąpić w tej paczce i dlatego nie chciałem ich wyciągnąć, i nagle okazało się że specjalnie chcę się "wepchnąć" żeby je zdobyć.  Sorki że to tak zabrzmiało, ale nie to miałem na myśli.
 Sorki że to tak zabrzmiało, ale nie to miałem na myśli.w tej wypowiedzi zapewne nie chodzi o mnie??JJaq pisze: "kolekcjoner blach" "kapsle w du***""
 I lista już jak widać została utworzona.. Zobaczymy co się stanie z GRODZISKIEM. Może ja go wezmę
 I lista już jak widać została utworzona.. Zobaczymy co się stanie z GRODZISKIEM. Może ja go wezmę  oczywiście jeśli będę miał co włożyć równie tak cennego.
 oczywiście jeśli będę miał co włożyć równie tak cennego. 

masz 6 postów, ktoś zna Cię z tego forum bo ja nie.
 masz 6 postów, ktoś zna Cię z tego forum bo ja nie.
Kolekcjoner , detektywie Ty mój...chyba dużo ludzi zna IRO. Wielokrotnie z nim miałem kontakt. Nie będę tu podawał jego nicka z Allegro, jak poszperasz to może dojdziesz sam kto to taki. Ponad 550 pozytywnych komentarzy i żadnego negatywa chyba wystarczy by mu zaufaćKOLEKCJONER pisze:U kogo jest teraz paczka, lub też w drodze do kogo? IROmasz 6 postów, ktoś zna Cię z tego forum bo ja nie.
 .
 . .
 . Ja jego nie znam więc wiesz, ale ok, zapisujcie do kolejki jeśli niema sprzeciwów.
  Ja jego nie znam więc wiesz, ale ok, zapisujcie do kolejki jeśli niema sprzeciwów.

:):)
:):)