www.gieldapoznan.pl ; http://www.browar.biz/wydarzenia.php?id=162
organizatorzy serdecznie zapraszają - ja będę

Taka specjalna partia piwa wyłącznie na giełdę.
 Taka specjalna partia piwa wyłącznie na giełdę.  

owszem, owszem.Pluto pisze:I sprawa się rypła, Eow i mnie nie będzie na giełdzie. Mamy tak wspaniały dojazd, że jedyne wyjście to samochód, a że prawka jeszcze nie mam to nie mamy jak przyjechaćChyba, że znajdzie się jakaś dobra dusza i nas zabierze, ze sobą...

Odbijemy sobie na kolejnej giełdzie ;)

Ej,Pluto, nie jest chyba tak żle z tym połaczeniem- z Warszawy Wsch. maszPluto pisze:I sprawa się rypła, Eow i mnie nie będzie na giełdzie. Mamy tak wspaniały dojazd, że jedyne wyjście to samochód, a że prawka jeszcze nie mam to nie mamy jak przyjechaćChyba, że znajdzie się jakaś dobra dusza i nas zabierze, ze sobą...

Odbijemy sobie na kolejnej giełdzie ;)
 Pierwsza moja giełda, mam nadzieję że będzie ktoś z Was:)
 Pierwsza moja giełda, mam nadzieję że będzie ktoś z Was:)
 , może relację zda dopiero w poniedziałek jak dotrze do domu...o ile dotrze
, może relację zda dopiero w poniedziałek jak dotrze do domu...o ile dotrze 
 Cóż. Fajnie było, Poznałem Yorecka, miodka, i wielu innych kolekcjonerów. Przybyło 350 kapsli
 Cóż. Fajnie było, Poznałem Yorecka, miodka, i wielu innych kolekcjonerów. Przybyło 350 kapsli  cóż Moja pierwsza giełda, jak dla mnie bomba:) Tylu wspaniałych ludzi. Cóż.. Teraz wybieram się do Warszawy jeśli giełda się odbędzie:)
 cóż Moja pierwsza giełda, jak dla mnie bomba:) Tylu wspaniałych ludzi. Cóż.. Teraz wybieram się do Warszawy jeśli giełda się odbędzie:)
Chyba, że miałeś na myśli, że leży zawalony kapslami na peronie... w końcu to jego pierwsza giełda. Kolekcjonerze czekamy na foto relację.
 ...tak, tak, oczywiście, że chodziło mi o kapsle
 ...tak, tak, oczywiście, że chodziło mi o kapsle 

Oj dużo, dużomr-perez pisze: Cóż Ty tam jeszcze widziałeś?
 Szkoda że Ciebie i Dania osobiście nie poznałem. Może w Warszawie
 Szkoda że Ciebie i Dania osobiście nie poznałem. Może w Warszawie  a jak nie to Żywiec
 a jak nie to Żywiec  
  Nawet wygrałem konkurs,
 Nawet wygrałem konkurs,  Przyjechałem z Miejscowości która najdalej leżała od Poznania:) Wg biletu 527 km
 Przyjechałem z Miejscowości która najdalej leżała od Poznania:) Wg biletu 527 km  Zdobyłem podstawkę okolicznościową, Grodzisk 3, Jedną z prób Łomży i 40 innych polskich kapsli. oraz ok 300-350 zagranicznych. Niestety żałuje że przed wyjazdem nie wydrukowałem listy braków, wiec szukałem tylko kapsli po wzorze...  a nie po sygnaturach
 Zdobyłem podstawkę okolicznościową, Grodzisk 3, Jedną z prób Łomży i 40 innych polskich kapsli. oraz ok 300-350 zagranicznych. Niestety żałuje że przed wyjazdem nie wydrukowałem listy braków, wiec szukałem tylko kapsli po wzorze...  a nie po sygnaturach  Doszło przynajmniej 5 państw, a i na pewno więcej: Peru, RPA, Kenia, Niger, reszty nie mogę przypomnieć teraz...
 Doszło przynajmniej 5 państw, a i na pewno więcej: Peru, RPA, Kenia, Niger, reszty nie mogę przypomnieć teraz...  T-MAX
 T-MAX  I osobom Z którymi wracałem PKP Za dotrzymanie towarzystwa
 I osobom Z którymi wracałem PKP Za dotrzymanie towarzystwa  i innym kolekcjonerom z którymi rozmawiałem, wymieniałem i od których kupowałem kapsle
 i innym kolekcjonerom z którymi rozmawiałem, wymieniałem i od których kupowałem kapsle  których nicków imion i nazwisk nie mogłem spamiętać...
 których nicków imion i nazwisk nie mogłem spamiętać... Zrobiłem kilka zdjęć. Ale i na te za bardzo nie miałem czasu... Najlepsze i najważniejsze to:
 Zrobiłem kilka zdjęć. Ale i na te za bardzo nie miałem czasu... Najlepsze i najważniejsze to:  jakby coś pił :p )
 jakby coś pił :p )