[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Kujawsko-pomorskie kartki - Strona 3 - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Przepraszam, że post pod postem, ale póki jeszcze za dużo osób się nie zgłosiło - pasowałoby Wam może przesunąć nasze spotkanie na 6. października (też sobota, tylko tydzień później)? Godzina i lokal mogłyby pozostać bez zmian.
Też może być, wiadomo nie pobijemy frekwencji ZK ale ważna jest inicjatywa, cała atmosfera takiego spotkania i wymiany przy piwie.
Ale APEL dla wszystkich chętnych jeśli chcieliby być na Kujawsko-Pomorskich Kartkach zapraszamy serdecznie.
7153 PL
3550 P
x800 N PEPSI 67 krajów BCWC 1 G 43(11) / ZG 0 SK 4 / ZK 17 GCD 1 / SWK 2
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
No to wyruszamy na szlak I bierzemy trochę złomu, na miejscu powinienem być trochę po 16, wjeżdżam na Toruń Główny o 15.51.
7153 PL
3550 P
Więc zdam relację z Kartek które się odbyły w Toruniu dnia 6 października. Zaczęło się o 16 lecz ja, moja skromna osoba zjawiła się około 17 ( opóźnienie i szukanie lokalu ) Lokal kameralny i przyciągał wzrok różnymi akcesoriami związanym z piwem. Wracając sama atmosfera jak ZK, też rozmowy piwo, pierwsze wymiany i oczekiwanie na kolejnego kolekcjonera.
Ja być może krótko byłem ale to są spotkania przy których liczy się atmosfera i to że po prostu się tam jest. A teraz konkrety i zdjęcia Przybyły mi 23 kapsle z czego połowa to Kormorany 2009,ładnie (sporo w dublu posiadam Raciborza z Astirem ilość ograniczona)
Pozdrawiam i oby do następnego spotkania kartkowicze.
7153 PL
3550 P
było zaje*i*cię ;) ponad 100 kapsli do kolekcji , ale wiadomo jestem początkującym Dzięki tym kapslom przekroczę 1000 ;) Bardo miła atmosfera ^^ Do następnych kartek ;)
Zgadzam się, bardzo udane spotkanie, dzięki wszystkim za obecność i wymiany:).
Następne spotkanie przypuszczalnie już w 2013, myślę, że 4-5 miesiący przerwy to optymalny czas. Do zobaczenia:).
Temat trochę ucichł, ale może warto ustalić mniej więcej kiedy możemy zorganizować kolejne już trzecie kartki.
7153 PL
3550 P
7153 PL
3550 P
7153 PL
3550 P