W razie pytań można pisać do organizatora na adres: birofilia_rzeszow@interia.pl
lub do mnie: lendoo@wp.pl
Jeśli ktoś zdecydowałby się przyjechać z dalszych stron dzień wcześniej, to mogę przekimać jedną osobę.

Na giełdowiczów czeka też ok. 100 litrów piwa domowego.
 Na giełdowiczów czeka też ok. 100 litrów piwa domowego.
czy to ważne kto się przyczynił i do czego?ważne jest to ,że jest kolejne miasto , i kolejni ludzie pełni zapału którzy chcą się bawić w organizację giełd lub spotkań birofilistycznych.guma pisze:O widzę ze chyba lendoo się przyczynił :d Columbia , 1 korek
 Przecież to oczywiste że liczy się zapał i nowi poznani ludzie. Po prostu napisałem że lendoo się przyczynił bo widzę że dużo kapsli od niego. Cieszę się że użytkownikowi kapsle240240 przybyło tyle kapsli do kolekcji i ten komentarz nie miał nic złośliwego na myśli , mało tego , sam nie posiadam większości tej Columbi ...
 Przecież to oczywiste że liczy się zapał i nowi poznani ludzie. Po prostu napisałem że lendoo się przyczynił bo widzę że dużo kapsli od niego. Cieszę się że użytkownikowi kapsle240240 przybyło tyle kapsli do kolekcji i ten komentarz nie miał nic złośliwego na myśli , mało tego , sam nie posiadam większości tej Columbi ...  Więc nie spinajmy się tylko cieszmy się że mamy takie hobby i zapał do niego
 Więc nie spinajmy się tylko cieszmy się że mamy takie hobby i zapał do niego