1. Paweł
2. wiki
3. KZK16
4. Miki_1977
5. Smok
6. Dlaczemu
7. stefanum
8. guma
9. Kowalsik
10. zaba
11. milan1899
12. tomi
13. diamen
14. intel_x
15. pga
16. chinet

, zmuszeni byliśmy do odbycia wycieczki po Łodzi
 , zmuszeni byliśmy do odbycia wycieczki po Łodzi  Kapsli giełdowych nie starczyło dla wszystkich, ale ja na szczęście je zdobyłem. Kilka wymian, trochę kupna, atmosfera super. Szkoda że do południa pogoda nie dopisała, cały czas padało, gdy wychodziliśmy, na szczęście było już trochę słońca i deszcz nie padał. Po giełdzie obiad z Warszawiakami i samotne czekanie do 17 na pociąg. Być może do zobaczenia za rok, a może nawet pod koniec sierpnia?!
 Kapsli giełdowych nie starczyło dla wszystkich, ale ja na szczęście je zdobyłem. Kilka wymian, trochę kupna, atmosfera super. Szkoda że do południa pogoda nie dopisała, cały czas padało, gdy wychodziliśmy, na szczęście było już trochę słońca i deszcz nie padał. Po giełdzie obiad z Warszawiakami i samotne czekanie do 17 na pociąg. Być może do zobaczenia za rok, a może nawet pod koniec sierpnia?! 
 A czy w sobotę czy w niedziele to mi bez różnicy.
 A czy w sobotę czy w niedziele to mi bez różnicy.II edycję giełdy rozpoczniemy o 8.30. Wcześniej niestety nie można, bo Pub Piwoteka w piątek i sobotę pracuje do godziny 2.00 i trzeba rano sprzątnąć i ustawić stoliki.guma pisze:Czy II giełda również będzie od 9? Przyznam że bardziej pasowałoby mi gdyby była wcześniejA czy w sobotę czy w niedziele to mi bez różnicy.