Skoro nasza kochana liga rusza i rusza nasza formową Zielona Liga Typerów (dużo osób bierze udział) to ciekawi mnie, czy ktoś się bawi w Fantasy Ekstraklasę (https://fantasy.ekstraklasa.org/)
Jeżeli znajdzie się ktoś chętny to stworzę prywatną ligę - zobaczymy co z tego wyjdzie
Fantasy Ekstraklasa
Re: Fantasy Ekstraklasa
Trochę późno napisałeś. Grałem kiedyś w wersję z Premier League, wcześniej podobna zabawa dotycząca Ekstraklasy organizowana było na gazeta.pl. Zresztą ta gra ewoluowała z czegoś co się nazywało "Wygraj Ligę" i polegało na ręcznym wypisywaniu i wysyłaniu pocztą składów na kuponach wycinanych z Gazety Wyborczej. Było to na tyle dawno, że można było kupować piłkarzy z Odry Wodzisław, Ruchu Radzionków czy Amiki Wronki.
Teraz sobie odpuszczę, zwłaszcza że przez Euro straciłem nieco czujność odnośnie tego co się dzieje na krajowym rynku. Ale od kolejnej rundy chętnie, zwłaszcza jakby powstała jakaś kapslarska rywalizacja.
Teraz sobie odpuszczę, zwłaszcza że przez Euro straciłem nieco czujność odnośnie tego co się dzieje na krajowym rynku. Ale od kolejnej rundy chętnie, zwłaszcza jakby powstała jakaś kapslarska rywalizacja.
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku