Czyli za 36 dni będziecie mieć GTA IVBajek pisze:Powoli zbliŻa się nieubłaganie premiera nowej części Grand Theft Auto:D:D Mam te szczęście Że mój kumpel dostał PS3 od wujka z USiA i zamówiliśmy za 68:99 Euro Nowe GTA. Mają dostarczyć 2 dni po premierze
:D:D
GTA IV
-
krzysztof
Danio, 68 ojro to nieco ponad 200 złotych, czyli niewiele mniej, niż ta gra na PS3 będzie kosztowac w Polsce. ;)
Obserwuj ZIELONE KARTKI na Facebooku 
Gra zapowiada się ciekawie 
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
GTA IV pojawiła się w sieci
Ściagasz, wypalasz i grasz! Szkoda, że nie mam konsoli... Cóż zostaje mi PSP bo mój PC to zabytek 
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Nie, ale w CODa MP tak, jak mam czas 
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Nie macie pojęcia jaka gra jest wciągająca, wiele misji przepada, i nie można do nich wrócić. To ty decydujesz, czy chcesz coś zrobić czy nie odbierając i wykonując telefony. Zajeb*** fabuła, zajeb*** grafika. Nic tylko pykać. Szkoda że to nie polska wersja, bo czasami trudno dojść o co w rzeczywistości biega. Miasto jest wielkie, porównywalne z mapką SA, z tym że tu nie ma pustyń i lasów
Jedno wielkie Liberty City. Pojazdów też niezliczona masa. Masakrycznie dobra giera. No i jeszcze ta ścieżka dźwiękowa, najlepsze radio to oczywiście dla mnie Electro Choc, ale inne też są niezłe. Musicie zagrać ;-)
Cenę to sobie ładną zażyczyli...
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
-
krzysztof
Grę mam od dziś, nie zainstalowałem, poniewaz nie umię
, juz się pogubiłem w tych jeb***** rejestracjach. Wszystko po angielsku a ja jestem cienki, trochę tam tłumaczę przez translatora, ale juz dziś nie mam siły, dalej do bawienia się w te rejestracje. Jest to pierwsza gra, jak dla mnie z taka trudną instalacją, wczoraj instalowałem fife09, to kilka minut i juŻ zainstalowana ( tylko sie zacina, karta graficzna za słaba) I tak juŻ wiem, Że będzie trzeba wymienić kilka rzeczy w komputerze ( karte graficzną, procesor, pamięć).
-
krzysztof
A trzeba się koniecznie rejestrować? Wciskaj later, anuluj i do przodu 
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Bajek my ściągamy co się da i tak było zawsze i pewnie nadal długo będzie... Przynajmniej jak wyszedł Wiedźmin to bardzo dużo osób kupiło oryginał, czemu? Bo to wreszcie była przyzwoita gra a do tego rodzima produkcja!
Co do pirackich wersji GTA IV to gra chodzi, tylko trzeba wiedzieć jak obejść rejestracje albo zrobić piracką wersję oryginałem
Co do pirackich wersji GTA IV to gra chodzi, tylko trzeba wiedzieć jak obejść rejestracje albo zrobić piracką wersję oryginałem
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
-
danio_145
- Kontaktowanie:
Cały świat ściąga. Tylko gdzie indziej pobieranie indywidualne dla własnych potrzeb przestało być uważane za piractwoBajek pisze:1. Właśnie przez takie podejście jesteśmy uważani za jednych z największych piratów na świecie.
2. I tak nie będzie działać, bo żeby zagrać grę trzeba zarejestrować.
O Kura Masa!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!
Viva'la Obwoluta!
Pijemen po einen Bieren!
Miodos sie nie topios!