a ja lubię Harnasia, chociaż od zimy się pogorszył. Carsberga dosyć często piłe, bo był on zapłatą za "fuchy, no i ostatnio posmakowała mi warka strong, ale tylko w puszce.
A całkiem ulubionym piwem jest Beck's ale nie za często go pijam
Całe moje zainteresowanie piłką nożną sprowadza się do zapisania na tą stronę: www.koniecpzpn.pl
a wracając do tematu, z koncernówek piję tylko Warkę Strong i Portera Żywieckiego. Ze średnich browarów tylko Łomżę. Najczęściej piwa z Kormorana, Jabłonowa i Ciechana. Rzadziej Czarnków, Fortuna, Konstancin, Amber.
Ja lubię Ciechany i Fortunę. Ostatnio zasmakowały mi piwa z miodem. Z nowości bardzo dobre jest Cieszyn Mastne, z tych tańszych polecam Trybunalskie.
A najgorsze są zdecydowanie Goolmany
Nie Żartuj, lubisz portery Ostatnio kupiłem to piwo dla kapsla 330ml za 4,20. Wziąłem dwa łyki i oddałem resztę koledze... Gorszego chyba w Życiu nie piłem. To nawet bączek Mocne Polskie za 1,80 lepsze.
Ja pijam każde poza tymi tzw żużlami za 1,50 zł. Ale ulubione Kasztelan, Carlsberg, Lech, Łomża Miodowa
7482 POLSKA 3606 P x859 N
x230 BELGIA
xx14 BOLIWIA
x202 HOLANDIA
xxxx PEPSI 67 krajów
xxxx MOTYWY xx krajów BCWC 1 / G 45(12) / ZG 1 SK 4 / ZK 17 / GCD 1 / SWK 2
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Oguś27 pisze:VIP z biedronki, ewentualnie Trixx.
"Ludzie się zmieniają, lecz smak piwa pozostaje ten sam. VIP - piwo dla ludzi z charakterem"
ta, vip z biedronki...
to piwo przetrwa wszystko... pamiętam pierwsze przygody z alkoholem z kolegami z sąsiedztwa, wakacyjne ogniska - "charakter" tego piwa poznałem dzień po niektóre piwa odchodzą, inne przychodzą, a vip ciągle jest i ciągle ma reputację najgorszego piwa w kraju:)
Ja mam wspomnienie z VIP'em że pamiętam jak w upał schowałem do szafki, potem wieczorem wyciągnąłem takie zagrzane i po kilku łykach miałem dość, a koledzy się śmiali bo mieli swoje w lodówce :p