allegro.pl

Tu można rozmawiać o wszystkim :)
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
guma
Posty: 1057
Rejestracja: 28 maja 2012, 18:18
Lokalizacja: Bydgoszcz
Kontaktowanie:

allegro.pl

#1 Post autor: guma » 17 lutego 2013, 12:27

Ktoś wie dlaczego allegro nie działa ?? :O Musiałem akurat coś sprawdzić a tu dupa ...

Wiśnia
Posty: 1160
Rejestracja: 02 lipca 2010, 14:11
Lokalizacja: Stargard Szcz.

#2 Post autor: Wiśnia » 17 lutego 2013, 12:48

Mi działa normalnie : )

Awatar użytkownika
adasdadas
Posty: 104
Rejestracja: 18 czerwca 2012, 09:30
Lokalizacja: Starogard Gdański
Kontaktowanie:

#3 Post autor: adasdadas » 17 lutego 2013, 12:55

Raz działa, raz nie.
https://picasaweb.google.com/1148552689 ... 02/Wymiana <- Wymienię za moje polskie braki. Możecie zobaczyć je w katalogu.

Awatar użytkownika
guma
Posty: 1057
Rejestracja: 28 maja 2012, 18:18
Lokalizacja: Bydgoszcz
Kontaktowanie:

#4 Post autor: guma » 17 lutego 2013, 13:00

mi już dział , więc po problemie chyba , musieli coś poprawić pewnie i już to zrobili :) Temat do zamknięcia.

Awatar użytkownika
wismat
Administrator
Posty: 2968
Rejestracja: 20 października 2006, 16:08
Lokalizacja: Gdańsk
Kontaktowanie:

#5 Post autor: wismat » 24 lutego 2013, 12:44

Co oni zrobili ze starym, dobrym allegro :cry:
http://wismat.katalogkapsli.pl - moja strona | http://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich | http://KatalogZakretek.pl - katalog zakrętek

Awatar użytkownika
adasdadas
Posty: 104
Rejestracja: 18 czerwca 2012, 09:30
Lokalizacja: Starogard Gdański
Kontaktowanie:

#6 Post autor: adasdadas » 24 lutego 2013, 14:16

Przecież możesz sobie przełączyć na stare :)
https://picasaweb.google.com/1148552689 ... 02/Wymiana <- Wymienię za moje polskie braki. Możecie zobaczyć je w katalogu.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości