Problem z forum-Czy ktoś tak ma???

Pytania i propozycje dotyczące działania forum.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
cringer
Posty: 513
Rejestracja: 08 stycznia 2008, 17:33
Lokalizacja: Miasto stu przemysłów

Problem z forum-Czy ktoś tak ma???

#1 Post autor: cringer »

Mam następujący problem.Po zalogowaniu sie nie pojawia sie u mnie link
zobacz posty od ostatniej wizyty

już drugi raz tak mam.Z czym sie to może wiązać?Czy ktoś ma podobny problem.
1 styczeń 2009-1157
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
---------------------------------------

3437 kapsli

Awatar użytkownika
wismat
Administrator
Posty: 3415
Rejestracja: 20 października 2006, 16:08
Lokalizacja: Gdańsk
Kontaktowanie:

#2 Post autor: wismat »

Ja tak mam jeżeli loguję sie bezpośrednio z forum. Jeżeli loguję się przez PW to wszystko jest OK. Próbowałeś tak?
https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich

Awatar użytkownika
cringer
Posty: 513
Rejestracja: 08 stycznia 2008, 17:33
Lokalizacja: Miasto stu przemysłów

#3 Post autor: cringer »

Tak,wiem że tak działa,ale nie zawsze,czasem po zalogowaniu sie przez pw,nie ma powiadomienia o nowyh postach,ale widze że są nowe po datach i godzinach.
1 styczeń 2009-1157
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
---------------------------------------

3437 kapsli

Awatar użytkownika
cringer
Posty: 513
Rejestracja: 08 stycznia 2008, 17:33
Lokalizacja: Miasto stu przemysłów

#4 Post autor: cringer »

Znowuż teraz wyświetla mi sie
zobacz posty od ostatniej wizyty
gdy nie ma żadnych nowych postów.
1 styczeń 2009-1157
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
---------------------------------------

3437 kapsli

Awatar użytkownika
barthez
Posty: 303
Rejestracja: 18 sierpnia 2005, 13:52
Lokalizacja: Bydgoszcz

#5 Post autor: barthez »

Też czasem tak mam, ale przeszedłem nad tym do porządku dziennego, nie narzekajmy nie jest przecież źle :) .
kapsle piwne i niepiwne, bez sygnatur i odwrotek

Awatar użytkownika
chinet
Posty: 4009
Rejestracja: 19 marca 2006, 13:37
Lokalizacja: Błonie

#6 Post autor: chinet »

Ja miałem jakiś czas temu problem z logowaniem. Zawsze musiałem logować sie dwukrotnie. Wyczyściłem "ciasteczka" oraz wszelkie inne śmieci i pomogło.

Awatar użytkownika
lendoo
Posty: 2904
Rejestracja: 17 sierpnia 2006, 12:35
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

#7 Post autor: lendoo »

Ja miałem wszelakie problemy z logowaniem, kiedy używałem Explorera.
Odkąd mam Mozille wszytko jest cacy :mrgreen:
Czy w Warszawie na plaży nad Wisłą.
Nad Wisłą nad plażą leżą stare kapsle
Jak nad Wisłą na plaży znaleźć stare wzory rzadkie.

Jak znaleź browar Wiślany.
Jak znajdujecie kapsle w lesie.
W jakich lasach szukacie czy poza miastem czy w mieście.

Awatar użytkownika
barthez
Posty: 303
Rejestracja: 18 sierpnia 2005, 13:52
Lokalizacja: Bydgoszcz

#8 Post autor: barthez »

lendoo pisze:Ja miałem wszelakie problemy z logowaniem, kiedy używałem Explorera.
Odkąd mam Mozille wszytko jest cacy :mrgreen:
Popieram zdecydowanie :)
kapsle piwne i niepiwne, bez sygnatur i odwrotek

Awatar użytkownika
cringer
Posty: 513
Rejestracja: 08 stycznia 2008, 17:33
Lokalizacja: Miasto stu przemysłów

#9 Post autor: cringer »

Ja mam mozille,więc z czego sie to może brać?
1 styczeń 2009-1157
1 styczeń 2010-2250
1 styczeń 2011-2409
1 styczeń 2012-2647
1 styczeń 2013-2717
1 styczeń 2014-2913
1 styczeń 2015-3027
1 styczeń 2016-3262
---------------------------------------

3437 kapsli

Awatar użytkownika
chinet
Posty: 4009
Rejestracja: 19 marca 2006, 13:37
Lokalizacja: Błonie

#10 Post autor: chinet »

Widocznie Ty musisz mieć Explorera :D .
Jestem trollem :mad:

Awatar użytkownika
Bajek
Posty: 2601
Rejestracja: 21 lipca 2006, 09:40
Lokalizacja: Wizna i Olsztyn
Kontaktowanie:

#11 Post autor: Bajek »

Mi na Operze wsio śmiga aż miło popatrzyć :P

Awatar użytkownika
Paweł
Administrator
Posty: 2112
Rejestracja: 28 stycznia 2005, 14:26
Lokalizacja: Warszawa
Kontaktowanie:

#12 Post autor: Paweł »

Ja tak nie mam, w ogóle nie za bardzo rozumiem o co chodzi :)
Katalog Kapsli Polskich: www.katalogkapsli.pl

Awatar użytkownika
wismat
Administrator
Posty: 3415
Rejestracja: 20 października 2006, 16:08
Lokalizacja: Gdańsk
Kontaktowanie:

#13 Post autor: wismat »

Paweł pisze:Ja tak nie mam, w ogóle nie za bardzo rozumiem o co chodzi
To dlatego że Ty jesteś admin :mrgreen:
https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich

Awatar użytkownika
Paweł
Administrator
Posty: 2112
Rejestracja: 28 stycznia 2005, 14:26
Lokalizacja: Warszawa
Kontaktowanie:

#14 Post autor: Paweł »

Właśnie zainstalowałem sobie Windows Vista 64bit. Problem z logowaniem nie występuje zarówno na IE 7 jak i FF. Po zalogowaniu się nawet na nowym systemie, forum wskazuje mi jakich postów nie przeczytałem od ostatniej wizyty na Winodws XP. Partycja była formatowana, więc nie ma mowy żeby jakiekolwiek ustawienia przeszły z XP.

Panowie, myślę że w waszymi systemami jest jednak coś nie tak :|

Za chwilę jednak pompuję z powrotem obraz z WinXP bo świeża Viście bez zainstalowanych żadnych programów oprócz sterowników do urządzeń z 4GB RAMu zostaje mi wolne 1,5 GB.
XP mimo że nie adresuje pełnych 4 GB pamięci, wolne mam ponad 3GB po załadowaniu kompletu programów z autostartu.
Katalog Kapsli Polskich: www.katalogkapsli.pl

prochcio
Posty: 72
Rejestracja: 24 września 2016, 16:24

Re: Problem z forum-Czy ktoś tak ma???

#15 Post autor: prochcio »

Czy ktoś z Państwa ma również problem z zalogowaniem się do stronki katalogkapsli? Nie działa zarówno przypominajka hasła jak również logowanie.

prochcio
Posty: 72
Rejestracja: 24 września 2016, 16:24

Re: Problem z forum-Czy ktoś tak ma???

#16 Post autor: prochcio »

Już działa wszystko.

ODPOWIEDZ