[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 257: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 319: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Czat - Polskie Forum Kolekcjonerów Kapsli
Dopiero zaczynam kolekcjonować kapsle brakuje mi tylko jednej rzeczy na tym forum (nie wiem czy da radę to zrobić ) a mianowicie założenie czatu wg mnie to byłaby fajna sprawa można by pogadać i dograć np sprawy wymiany na bieżąco
Pozdr z Rudy Śl
Jestem nowy także nie mogę za mocno nakłaniać do czatu ale wierzcie mi nic nie zaszkodzi spróbować a mam nadzieję że pomysł wypali zawsze mozna z tego zrezygnować a co najważniejsze to myślę ze czat by skonsolidował kolekcjonerów kapsli ze sobą