Propozycje rafifafiego
- Paweł
- Administrator
- Kontaktowanie:
Propozycje rafifafiego
Katalog Kapsli Polskich: www.katalogkapsli.pl
Współczuję tym, którzy zaczynają zbierać w 2012 roku.
Kto nie ma szczęścia w kapslach, ten ma szczęście w miłości
"Najbardziej mnie teraz wk.... u młodzieży, to że już więcej do niej nie należę"

"Najbardziej mnie teraz wk.... u młodzieży, to że już więcej do niej nie należę"
krzysztof - wypłowialoby wszystko - łącznie z tłem - które wydaje się nienaruszone - białe.
Mój scaner nie jest doskonały - w rzeczywistości różnica jest bardzo duża - ten z lewej ma kolor złoty malowany, z prawej jest srebrny - oba kapsle były w katalogu B.Sikorskiego
Co do reszty - może z wyjątkiem Sierpca - który ma ewidentny srebrny kolor - mogę się zgodzić z danio - kapsle do odmian i już!
Mój scaner nie jest doskonały - w rzeczywistości różnica jest bardzo duża - ten z lewej ma kolor złoty malowany, z prawej jest srebrny - oba kapsle były w katalogu B.Sikorskiego
Co do reszty - może z wyjątkiem Sierpca - który ma ewidentny srebrny kolor - mogę się zgodzić z danio - kapsle do odmian i już!
I z butelki i z kufelka!
1. Olsztyn był w poprzednim katalogu, tu bym tez sie przychylil o pozostawienie, wszak nie bylo zadnych posrednich.
2. trzeba by zobaczyc...
3. Roznicy w kolorze to ja nie widze, a reszta to przesuniecie - chociaz porownanie dwu fal z trzema wygladalo obiecujaco
4. E....
Bez przesady
5. i 6. 0 OK.
2. trzeba by zobaczyc...
3. Roznicy w kolorze to ja nie widze, a reszta to przesuniecie - chociaz porownanie dwu fal z trzema wygladalo obiecujaco

4. E....

5. i 6. 0 OK.
Kowalsik
Kowalsik pisze:1. Olsztyn był w poprzednim katalogu, tu bym tez sie przychylil o pozostawienie, wszak nie bylo zadnych posrednich.
2. trzeba by zobaczyc...
4. E....Bez przesady
5. i 6. 0 OK.

I z butelki i z kufelka!
- Paweł
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zdecydowałem że w katalogu zostanie Olsztyn jasny i ciemny niebieski oraz Sierpc srebrny - tak jak było u Bartka.
Szczecin to słaba jakość farby + dodatkowo odcień, reszta odcienie i przesunięcia.
Szczecin to słaba jakość farby + dodatkowo odcień, reszta odcienie i przesunięcia.
Katalog Kapsli Polskich: www.katalogkapsli.pl