Nie ma żadnego wymogu:P
Toż ty Listę prowadzisz to wykreśl się jak tak bardzo chcesz.JJaq pisze:Kończę z kapslami. Wykreślcie mnie z listy.

Tutajmaryk pisze:paczuszko, paczuszko gdzie jesteś??

Na razie wybrałem 150 zagranicznych
 Na razie wybrałem 150 zagranicznych  włożyłem około 175
 włożyłem około 175  włożyłem to czego nie było + ewentualnie powtórkę. Żadnej rdzy
 włożyłem to czego nie było + ewentualnie powtórkę. Żadnej rdzy  
  Może komuś coś się trafi
 Może komuś coś się trafi   Nie są to może aż takie rarytasy , ale Mam nadzieję że trafią do szczęśliwego posiadacza.
 Nie są to może aż takie rarytasy , ale Mam nadzieję że trafią do szczęśliwego posiadacza. 

(
  (   

:>
  :>   

No to fajnie hm. Myślę, że dla chcącego nic trudnego i adres będziesz mógł znaleźć tu na forum i paczkę jednak jutro wyślesz. Hm pomyśl gdzie to może byćKOLEKCJONER pisze:
hm.. myślę że jutro będę mógł wysłać do ogusia oile wyśle mi adres na PW. Hm. Jutro postaram się wysłać, o ile będę miał adres, a mam nadzieję że dziś zapakuję paczkę
 . Hm. myślę, opłacało się czekać nie? Hm. w końcu codzienie 300 kapsli się nie trafia.
 . Hm. myślę, opłacało się czekać nie? Hm. w końcu codzienie 300 kapsli się nie trafia.  

polska 20 wymieniłem. wrzuciłem za to starszej polski 20 i 20 innych których obecnie niemożna dostać w sklepie.  Łącznie 40 kapsli. Część zapakowana w torebki strunowe. Więc jutro z rana wyślę paczkę do Ogusia
 polska 20 wymieniłem. wrzuciłem za to starszej polski 20 i 20 innych których obecnie niemożna dostać w sklepie.  Łącznie 40 kapsli. Część zapakowana w torebki strunowe. Więc jutro z rana wyślę paczkę do Ogusia 

Heheh, a do mnie Kolekcjoner pisał na GG, że nie było nic ciekawego w paczce i wybrał tylko 620 szt.barann pisze:100+150+20+dopierowybieranie=300 kapsli

.
 .I znów piękny cytat naszego poetyKOLEKCJONER pisze:To patrz by oczy nie bolały
 .
 . .
 . Tak naprawdę to zrobiłem spóźnione prima aprilis. Zagranicznych kapsli wymieniłem tylko 50. Tylko na tyle pozwoliły mi kapsle zagraniczne.
 Tak naprawdę to zrobiłem spóźnione prima aprilis. Zagranicznych kapsli wymieniłem tylko 50. Tylko na tyle pozwoliły mi kapsle zagraniczne.  ale z wymiany jestem zadowolony. Paczka zostanie przesłana juro dalej
 ale z wymiany jestem zadowolony. Paczka zostanie przesłana juro dalej 

. Paczkę wczoraj z rana wysłałem dalej.
 . Paczkę wczoraj z rana wysłałem dalej.