Nasza Paczka forumowa
- 
				prokomfanz

- mr-perez
 - Kontaktowanie:

KOLEKCJONER pisze:Tylko 3 wyborowe wrzuciłem z nową sygn S
mr-perez pisze:jak szła do Ciebie to miała 3,71kg
No. Wszystko się zgadza. 3 kapsle wrzuciłeś, nic nie wyjąłeś, waga paczki wzrosła o 7 gram. Można powiedzieć "aptekarska dokładność i uczciwość". Należy Ci się pochwałaKOLEKCJONER pisze:3,78kg (przy wysyłce przez kolekcjonera)
- 
				prokomfanz

Może ja rozwiążę ten problem, otóż pisałem wcześniej że rezygnuję z paczki a widzę że dalej jestem na liście. Niech Hamlet zajmnie moje miejsce i sprawa rozwiązana.Hamlet pisze:Tak, tylko że już miałem być zapisany, a teraz Jjaq mnie nie dopisał. Czekam, aż to zrobi. No chyba że zostałem wykluczony z listy
Wakacje się kończą-organizm rozstrojonyP.S JJaq coś ostatnio zawodzisz....
- zgrredek
 - Kontaktowanie:

Zestawienie wykrzyknika z pytajnikiem zazwyczaj wyraża zdziwienie. Chyba JJaq zdziwił się, że jesteś na liście. Nie wiem czemu się zdziwił skoro sam Cię tam wpisał.
Krzysztof będzie miał prze...rąbane - paczka do USA jest trochę droższa. A jeszcze lotnicza... No bo chyba nie wyśle zwykłą, żeby płynęła statkiem kilka tygodni...

Krzysztof będzie miał prze...rąbane - paczka do USA jest trochę droższa. A jeszcze lotnicza... No bo chyba nie wyśle zwykłą, żeby płynęła statkiem kilka tygodni...
- 
				krzysztof

- mr-perez
 - Kontaktowanie:

Krzysztofie admina chcesz ominąć? Nie wypadakrzysztof pisze:To może wyślę do następnego a Pawła ominiemy.
Dowiedziałem się. Nie jest tak drogo. Zwykła lotnicza kosztuje 129 zł. Ale lepiej wysłać ubezpieczoną za 169 zł. Masz Krzysztof szczęście, że jest wakacyjna promocja w cennikuP-Oset pisze:Krzysztof będzie miał prze...rąbane - paczka do USA jest trochę droższa. A jeszcze lotnicza
Chodziło mi o to bo przy poprzedniej aktualce pytałem czy nadal jesteś na liście bo nie wiadomo czy słać o USA.
1. Oguś
2. Miodek
3. Krzysztof
4. Paweł ?!
5. Maryk
6. Tomek
7. JJaq
8. Danio
9. Pluto
10. Prokomfanz
11. lendoo
12. Cinx
13. P-oset
14. Hamlet
15. Ambrorzy
16. Bronek
17. KOLEKCJONER

1. Oguś
2. Miodek
3. Krzysztof
4. Paweł ?!
5. Maryk
6. Tomek
7. JJaq
8. Danio
9. Pluto
10. Prokomfanz
11. lendoo
12. Cinx
13. P-oset
14. Hamlet
15. Ambrorzy
16. Bronek
17. KOLEKCJONER
No i tu się wyjaśniła sprawa Bronka. Jeśli trzeba to Cię wcisnę na listę za Ogusiem.P-Oset pisze:Bronek nie dał znaku życia, może nie wrócił z wakacji ? Toteż wysłałem dziś paczkę do następnego w kolejce KOLEKCJONERA. Waga paczki 3,71
Przeciez nie prosze nikogo żeby wysyłął do mnie paczke do USA 
 Oczywiscie proszę mnie ominać i wysłać paczkę do nsatępnej osoby w kolejce, ale jak wróce to chciałbym żeby paczka trafiła do mnie w pierwszej kolejności bez względu na to kto będzie na liście następny - jestem spragniony polskich nowości 

- 
				prokomfanz