WNBAcringer pisze:NWBA
Spotkałem na mieście znanego człowieka
No właśnie, bo w NWBA w drużynie Chicago Red Sox, była nawet taka historia, że kupili sobie słynnego El Beck's-a, no i na treningu wita go pierwszy kolega z zespołu i mów: "Cześć, jestem Ryan, a Ty jak masz na imię?" - a Becks - na to: "Cześć Ryan, miło Cię poznać, jestem David". 
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2009, 09:17 przez zipkeczup, łącznie zmieniany 1 raz.
Czekam na psa jak na wykonanie wyroku, bo on już zapadł tam, na peronie.
Soccer to właśnie normalna piła u amerykańcówzipkeczup pisze:NHL to liga futbolu amerykańskiego (po angielsku - soccer)
Ta, jasne...zipkeczup pisze:a NBA to liga koszykówki, ale kobiet
NFL to liga amerykańskiego futboluzipkeczup pisze:A jeśli o ligę hokeja chodzi, to się nazywa NFL, każdy przecież widział tą plecionkę NY drużyny Jankesów.
Widzę, że mały offtop powstał 
A przy okazji to ja jego też widziałem - Gortata.
O jeszcze Nataszę Urbańską, Małysza jak z kadrą przyjechał do jakiejś restauracji na południu Polski, nie pamiętam gdzie dokładnie. Widziałem Cejrowskiego jak kręcił swój program na ruchomych schodach w Złotych Tarasach (stałem za nim). Widziałem też Majdana z Dodą w Zakopanym jak wchodzili do restauracji gdzie jadłem. Janowski (JTM), Rodowicz (wygląda na straaaasznie starą na żywo).
A i w Żywcu na giełdzie w zeszłym roku jakiś aktor był i pił sobie piwko z jakimś znajomym, nie pamiętam kto to był.
Jeszcze kogoś widziałem, ale nie pamiętam kogo, jak sobie przypomnę to dopiszę.
A przy okazji to ja jego też widziałem - Gortata.
O jeszcze Nataszę Urbańską, Małysza jak z kadrą przyjechał do jakiejś restauracji na południu Polski, nie pamiętam gdzie dokładnie. Widziałem Cejrowskiego jak kręcił swój program na ruchomych schodach w Złotych Tarasach (stałem za nim). Widziałem też Majdana z Dodą w Zakopanym jak wchodzili do restauracji gdzie jadłem. Janowski (JTM), Rodowicz (wygląda na straaaasznie starą na żywo).
A i w Żywcu na giełdzie w zeszłym roku jakiś aktor był i pił sobie piwko z jakimś znajomym, nie pamiętam kto to był.
Jeszcze kogoś widziałem, ale nie pamiętam kogo, jak sobie przypomnę to dopiszę.
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Dziwna dyskusja na temat NFL, NBA i tym podobnych.
Z wielkim zaciekawieniem przeczytałem o NBA jako koszykarskiej lidze kobiet.
Ciekawe, kogo widziałem znanego... O! Podawałem rękę biskupowi mojej diecezji! Mnóstwo koszykarzy Anwilu mieszkało obok mnie, miałem przyjemność na turniejach scrabblowych grywać z Martą Szeligą-Frynią - mistrzynią Polski w curling.
Ciekawe, kogo widziałem znanego... O! Podawałem rękę biskupowi mojej diecezji! Mnóstwo koszykarzy Anwilu mieszkało obok mnie, miałem przyjemność na turniejach scrabblowych grywać z Martą Szeligą-Frynią - mistrzynią Polski w curling.