Ale na giełdzie znalazł się ''złodziejaszek'' który ukradł parę zdjęć i został wygoniony z giełdy.
 .
. .
 . . Za to jak zwykle można było liczyć na Czechów,od nich pokupywałem sporo nowości.
 . Za to jak zwykle można było liczyć na Czechów,od nich pokupywałem sporo nowości.  ,CZY TO WINA WIECZORNEGO MECZU.
 ,CZY TO WINA WIECZORNEGO MECZU. Ok. 300 niebutelkowanych kapsli do kolekcji, w tym ok. 30 PL. Więcej napiszę innym razem. Fotki zdobyczy po identyfikacji.
 Ok. 300 niebutelkowanych kapsli do kolekcji, w tym ok. 30 PL. Więcej napiszę innym razem. Fotki zdobyczy po identyfikacji. Dojazd i wyjazd z Giełdy tudzież Festiwalu jak zwykle szalony i w podobnym składzie, do Żywca Pluto, Eow, PGA, Intel, Tomek i ja w przedziale oraz pierwsze wymiany i piwo się zaczęło. Powrót z Intelem i Lendoo i o mało co a by zostawił w pociągu swoje zdobycze ale ja czuwałem i na szczęście zostały uratowane
 Dojazd i wyjazd z Giełdy tudzież Festiwalu jak zwykle szalony i w podobnym składzie, do Żywca Pluto, Eow, PGA, Intel, Tomek i ja w przedziale oraz pierwsze wymiany i piwo się zaczęło. Powrót z Intelem i Lendoo i o mało co a by zostawił w pociągu swoje zdobycze ale ja czuwałem i na szczęście zostały uratowane   Później po zajęciu miejsc w pociągu do Wawy tudzież dalej Olsztyna dołączył do mnie i Intela, Tomek, o dziwo w tym samym wagonie był. A wracając do Giełdy to podczas niej się wypiło co nieco aż przeziębiłem gardło i głos miałem jakby przepity
 Później po zajęciu miejsc w pociągu do Wawy tudzież dalej Olsztyna dołączył do mnie i Intela, Tomek, o dziwo w tym samym wagonie był. A wracając do Giełdy to podczas niej się wypiło co nieco aż przeziębiłem gardło i głos miałem jakby przepity   Ośrodek w którym nocowałem był na prawdę świetny i warty polecenia na następny raz by jechać tam całą ekipą. Sobotni mecz obejrzałem w barze mimo pierwotnej wersji w strefie kibica ( bo można było tam stracić wręcz słuch ) cóż wynik każdy zna, i te nieoczekiwane drużyny wychodzą w co nikt nie wierzył. Wielkie podziękowania dla wszystkich za chwile rozmowy za wymiany, szczególnie dla Bucika za Witnicę ( przydała się
 Ośrodek w którym nocowałem był na prawdę świetny i warty polecenia na następny raz by jechać tam całą ekipą. Sobotni mecz obejrzałem w barze mimo pierwotnej wersji w strefie kibica ( bo można było tam stracić wręcz słuch ) cóż wynik każdy zna, i te nieoczekiwane drużyny wychodzą w co nikt nie wierzył. Wielkie podziękowania dla wszystkich za chwile rozmowy za wymiany, szczególnie dla Bucika za Witnicę ( przydała się  ) dla Lendoo za ciekawe egzotyki i pomysł z tymi koźlakami
 ) dla Lendoo za ciekawe egzotyki i pomysł z tymi koźlakami  dla Intela za wsparcie w kryzysowej sytuacji, oraz innych.
 dla Intela za wsparcie w kryzysowej sytuacji, oraz innych. )
)  - pełen szacun
 - pełen szacun  - tyle o giełdzie.
 - tyle o giełdzie. 

Elbląg w grudniu.Zibimarcin pisze:A czy może orientuje się ktoś jaka giełda jest najbliżej Olsztyna ? Lub chociaż na terenie woj. Warmińsko-Mazurskiego ?
Możesz coś więcej?danio_145 pisze:Incognito pozostaje jeszcze Tautvydas Svedas, któremu zdarza się ukraść kilka kapsli.
Dobrze wiedzieć, że lepiej na niego uważać. Póki co zarówno w Elblągu, jak i w Żywcu zrobiłem z nim małe wymiany i było wszystko OK.danio_145 pisze:A tak mu się zdarzyło pewnego razu w Martinie z moimi kapslami. Jurek nakrył go również jak nie zapłacił Krzyśkowi Żuberowi w Elblągu. W każdym razie do mnie i Yorecka nie podchodzi już na giełdach