Witam z Bydgoszczy - nowy na forum.
Witam z Bydgoszczy - nowy na forum.
Witam serdecznie.
Mój 5-cio letni syn przynosił do domu kapsle. Na początku nie zwróciłem uwagi ale po pewnym czasie, te które były w bardzo dobrym stanie, zacząłem mu podkradać i tak to mnie wciągnęło, że sam codziennie przynoszę po kilkanaście kapsli do domu.
Od lat kolekcjonuję bilety pierwszej reprezentacji w piłce nożnej (ponad 500 różnych w kolekcji) więc mam doświadczenie w kolekcjonerstwie. Oczywiście korzystam z katalogu z sygnaturami. Moja kolekcja jest jeszcze skromna ale na jednym ze spacerów znalazłem Kujawiaka nr 15!!!
pozdrawiam
Mój 5-cio letni syn przynosił do domu kapsle. Na początku nie zwróciłem uwagi ale po pewnym czasie, te które były w bardzo dobrym stanie, zacząłem mu podkradać i tak to mnie wciągnęło, że sam codziennie przynoszę po kilkanaście kapsli do domu.
Od lat kolekcjonuję bilety pierwszej reprezentacji w piłce nożnej (ponad 500 różnych w kolekcji) więc mam doświadczenie w kolekcjonerstwie. Oczywiście korzystam z katalogu z sygnaturami. Moja kolekcja jest jeszcze skromna ale na jednym ze spacerów znalazłem Kujawiaka nr 15!!!
pozdrawiam
Witam kolegę z okolic Kujaw i zapraszamy na Kujawskie Kartki które odbędą się niedługo. 
CC.I #958
x7721 (xx7 Cork) POLSKA 3642 P x920 N // OGÓLNA xxxxx
xx322 (x57 Cork) BELGIA
xxx94 (xx0 Cork) BOLIWIA
xx220 (x12 Cork) HOLANDIA
xxxxx (xxx Cork) PEPSI 67 krajów
xxx34 (xx0 Cork) MOTYWY (8) 13 krajów
x8391 (x76 Cork) SUMA
BCWC 1 / G 46(12) / ZG 1 / SK 5 / ZK 17 / GCD 1 / SWK 2 / SBK 9
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
x7721 (xx7 Cork) POLSKA 3642 P x920 N // OGÓLNA xxxxx
xx322 (x57 Cork) BELGIA
xxx94 (xx0 Cork) BOLIWIA
xx220 (x12 Cork) HOLANDIA
xxxxx (xxx Cork) PEPSI 67 krajów
xxx34 (xx0 Cork) MOTYWY (8) 13 krajów
x8391 (x76 Cork) SUMA
BCWC 1 / G 46(12) / ZG 1 / SK 5 / ZK 17 / GCD 1 / SWK 2 / SBK 9
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Witam kolegę kolekcjonera.Napisz coś więcej o sobie (z jakiej dokładnie miejscowości jesteś,co zbierasz) Zapraszamy Ciebie na uczestnictwo na giełdach kolekcjonerów-terminy są na forum i na www.browar.biz