Wielkie dzięki za opracowanie ankiety oraz kapselki które dotarły

Pozdrawiam

od kogo, jak można wiedzieć, bo ciekaw jestem, czy doszła moja...wzmacniacz pisze:Bardzo dziękuję za widokówkę z potwierdzeniem, jaką dziś otrzymałem

.
 .
 Chociaż nie wiem czy mogę go zamieścić bo jeszcze ktoś mnie oskarży o upublicznianie jego wizerunku bez jego zgody
 Chociaż nie wiem czy mogę go zamieścić bo jeszcze ktoś mnie oskarży o upublicznianie jego wizerunku bez jego zgody 
Trzeba było zebrać oświadczenia o wyrażeniu zgody na upublicznienie wizerunku.Pluto pisze:Dopiero co wróciłem, także niebawem będzieChociaż nie wiem czy mogę go zamieścić bo jeszcze ktoś mnie oskarży o upublicznianie jego wizerunku bez jego zgody

Dostałeś katalog, to go przynajmniej przejrzyj i doceń wkład pracy twórcy.adaś1650 pisze:Na jaki adres mam wysłać podziękowanie z kartką?

ciekawą lekturę od Michała i Wasze kapsle wizytówki. Muszę przyznać że to wydanie wyszło najlepiej w całej, ponad 20-to letniej historii! Zmiany będą oczywiście. Przy okazji zapytywania się kolekcjonerów, o to jak widzą przyszłość: Ankieta a katalog, wyszło kilka ważnych spraw i w tym kierunku będziemy szli. Na pewno Ankieta nie zmieni się aby dopasować się do katalogu. Nie ma w ogóle na ten temat dyskusji. Większość osób biorących udział w niej nie życzy sobie takiej zmiany! Oprócz tych informacji jakie każdy dostał z Ankietą, jeszcze zrobimy ukłon do osób nie zbierających odwrotek. Kapsle w Ankiecie będziemy klasyfikować wg informacji zawartych na stronie www.kapsle.webd.pl to jest sprawa oczywista!
 ciekawą lekturę od Michała i Wasze kapsle wizytówki. Muszę przyznać że to wydanie wyszło najlepiej w całej, ponad 20-to letniej historii! Zmiany będą oczywiście. Przy okazji zapytywania się kolekcjonerów, o to jak widzą przyszłość: Ankieta a katalog, wyszło kilka ważnych spraw i w tym kierunku będziemy szli. Na pewno Ankieta nie zmieni się aby dopasować się do katalogu. Nie ma w ogóle na ten temat dyskusji. Większość osób biorących udział w niej nie życzy sobie takiej zmiany! Oprócz tych informacji jakie każdy dostał z Ankietą, jeszcze zrobimy ukłon do osób nie zbierających odwrotek. Kapsle w Ankiecie będziemy klasyfikować wg informacji zawartych na stronie www.kapsle.webd.pl to jest sprawa oczywista! Akcja jest słuszna, więc jeśli ktoś się jeszcze nie zdecydował, tu jest link co trzeba zrobić:
 Akcja jest słuszna, więc jeśli ktoś się jeszcze nie zdecydował, tu jest link co trzeba zrobić: