Panowie, nie rozumiecie dwóch ważnych rzeczy.
Po pierwsze: wszystkie kapsle, które wyjmuje z paczki są dla mnie dublami, a nie wzorami do kolekcji! Mi ta paczka jest do niczego nie potrzebna! Robię to tylko po to, żeby zabawa trwała dalej, bo z tego co widzę to uczestnicy już się wykruszyli bo w paczce ciągle jest to samo! Najchętniej wymieniłbym całość towaru w niej będąc zgodnym z regulaminem, żeby zainteresować nowe osoby.
Po drugie: Skoro uważacie że Królewskie i Łomże to "słabe" wzory, to dlaczego w paczce ich nie ma, do paczki nikt ich nie dokłada i za chwilę znikną, bo komuś się przydadzą? Bo stary podrapany Leżajsk, który jest dublem w paczce, który i tak każdy ma w zbiorze jest "podobno" cenniejszy, mimo tego że obiektywnie katalog twierdzi co innego?
grzymc - poproszę namiary na paczkomat na PW. Rezygnuję z wymian, przesyłam paczkę dalej.
Paczka forumowa - zabawa [przeczytaj 1. post]
Re: Paczka forumowa - zabawa [przeczytaj 1. post]
Dla mnie to czarny scenariusz.
Rozumiem punkt widzenia Pawła bo nie raz pomagał, zabierał głos czy doradzał w tym temacie. Człowiek instytucja!
Dla mnie udział w zabawie i tak mocne zaangażowanie takich ludzi jak Paweł + osoby wcześniejsze które mocno pomogły a teraz Krzyśka to gwarant jakości oraz możliwość rozwoju.
Paczka pod skrzydłami poprzedników (mnie) miała swoje dobre chwile w pandemii. Później to powolny zjazd a my nie byliśmy gwarantem poprawy sytuacji.
Paweł zostaw paczkę u siebie i po powrocie z wakacji na spokojnie zajmij się wymianą. Póki co starania w temacie frekwencji są marne. Lista jest krótka i jestem przekonany, że zapisane osoby poczekają.
Nie pamiętam czy zbierasz zagranicę...jeżeli tak to jestem przekonany że "coś" dołożysz do kolekcji
Re: Paczka forumowa - zabawa [przeczytaj 1. post]
Przenoszę listę z poprzedniej strony i przypominam o konkursie.
Wystarczy dopisać się do listy. Jeszcze nie mam pomysłu ale wśród nowo zapisanych minimum 2 osoby otrzymają pakiety kapsli (minimum 50 sztuk). Termin do 30 września. Zaczynamy od numeru 207.
LISTA:
201 Krzysiek V
202 KZK16 V
203 gwwoeb V
204 PawełN V
205 Paweł
206 grzymc
207 mu0dy
208
209
210
211
Wystarczy dopisać się do listy. Jeszcze nie mam pomysłu ale wśród nowo zapisanych minimum 2 osoby otrzymają pakiety kapsli (minimum 50 sztuk). Termin do 30 września. Zaczynamy od numeru 207.
LISTA:
201 Krzysiek V
202 KZK16 V
203 gwwoeb V
204 PawełN V
205 Paweł
206 grzymc
207 mu0dy
208
209
210
211