Cześć.

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
aamidale

Cześć.

#1 Post autor: aamidale »

Kilka razy się już wypowiadałam, ale w sumie nigdy nie przywitałam. A więc - cześć, jestem Asia, mieszkam w Grudziądzu. Kolekcjonuje kapsle od kilku lat, głównie chodzę po lasach i innych miejscach gdzie może dojśc do weryfikacji stanu uzębienia. stamtąd wyciągam przedmioty najróżniejsze - od starych zawleczek do granatów które struchlałą ręką wygrzebuję z piaszczystych pagórków po kapsle właśnie - w różnym stanie, wieku i o różnych stopniach rzadkości. I takie właśnie lubie najbardziej. Bawię się trochę odrdzewianiem, w niedalekiej przyszłości planuję zabawy z wykrywaczem metali który mam nadzieję ukierunkować tak by saperzy nie musieli ściągać moich nerek z pobliskiego drzewostanu. Dużo u nas pamiątek po obu wojnach.
Jeśli ktoś z Was również zbiera kapsle najróżniejsze, niekoniecznie dziewice i niekoniecznie "nieśmigane" to zapraszam do obejrzenia mojej kolekcji wymian - bardzo chętnie się wymieniam.
Mam nadzieję kiedyś dotrzeć na giełdę, duża ilość pracy i bycie niezmotoryzowaną nie pomaga.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie! :)

Awatar użytkownika
KZK16

Re: Cześć.

#2 Post autor: KZK16 »

Witam, i zapraszam na Kujawsko-Pomorskie kartki które odbywają się w Toruniu, wkrótce w temacie o tym spotkaniu będzie podany termin :)
CC.I #958
x7718 (xx7 Cork) POLSKA 3641 P x920 N // OGÓLNA xxxxx
xx321 (x57 Cork) BELGIA
xxx46 (xx0 Cork) BOLIWIA
xx218 (x12 Cork) HOLANDIA
xxxxx (xxx Cork) PEPSI 67 krajów
xxx34 (xx0 Cork) MOTYWY (8) 13 krajów
xxxxx (x76 Cork) SUMA
BCWC 1 / G 46(12) / ZG 1 / SK 5 / ZK 17 / GCD 1 / SWK 2 / SBK 9
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.

Awatar użytkownika
wismat
Administrator
Kontaktowanie:

Re: Cześć.

#3 Post autor: wismat »

Witamy na forum! :)
https://wismat.kolekcjakapsli.pl - moja strona | https://KatalogKapsli.pl - katalog kapsli polskich

ODPOWIEDZ