Cześć.
Segregatory A4 z 4 ringami są ponownie dostępne
Po dłuższej przerwie spowodowanej wyczerpaniem zapasów jak również covidem, wraca możliwość zakupu segregatorów. Mam nadzieję, że Wasze kolekcje na tyle się powiększyły, że potrzebujecie kolejnych albumów
Większość z Was zna już te segregatory, bo sporo osób je zakupiło i używa ich do przechowywania kapsli (i z tego co wiem nie tylko kapsli), ale przypomnę trochę co i jak.
Segregatory są z tworzywa sztucznego, nieużywane, niemieckiej firmy Elba. Wymiary: Wysokość 32cm, szerokość 28,5cm, szerokość grzbietu ok 6cm. W segregatorze mieści się 8 szt specjalnie wytłaczanych kart z miejscem na 35szt na kapsli czyli w całym albumie 280 kapsli. Ale możecie przeczytać w tym wątku, że są posty, że chłopakom w segregatory spokojnie mieszczą się również karty na 42szt kapsli, więc w całym albumie zmieścicie ich max. 336szt.
Tym razem segregatory są tylko w kolorach niebieskim i czerwonym, ale oba te kolory ładnie się prezentują i pasują do czarnych, które były poprzednio. Można fajnie podzielić sobie kolorystycznie przechowywanie kolekcji czy to na kontynenty, kraje, lub browary, rozlewnie, serie, niepiwne itp.
Wewnątrz segregatora jest duże miejsce na kartkę - wyszczególnienie zawartości naszego albumu (opis, uwagi, notatki itp). Na ringach znajduje się metalowy zacisk do zabezpieczenia kart przed przesuwaniem.
Segregatory można obejrzeć i zakupić w Warszawie, oraz odebrać na giełdach po wcześniejszym uzgodnieniu, lub mogę wysłać paczkomatem, czy pocztą polską według aktualnych cenników. Nadmienię, że najkorzystniej jest mi wysyłać InPostem po 20szt ponieważ mam takie kartony zbiorcze, i taka wysyłka aktualnie kosztuje 20.99zł (gabart C). Oczywiście wyślę Wam też mniejsze ilości.
Cena za jeden segregator to 5zł bez znaczenia w jakim kolorze.
Najbliższa okazja na odbiór osobisty segregatorów będzie na VII spotkaniu kapslarzy w Warszawie zarówno w piętek, jak i w sobotę.
Zachęcam do kontaktu wiadomości prywatnej lub mailowej.