Nowości 2026 - z sygnaturami
Re: Nowości 2026 - z sygnaturami
Tak, nie ma żadnej sygnatury.
7000 PL
3500 P
x770 N
PEPSI 67 krajów
BCWC 1
G 43 / ZG 11
SK 4 / ZK 17
GCD 1 / SWK 2
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
3500 P
x770 N
PEPSI 67 krajów
BCWC 1
G 43 / ZG 11
SK 4 / ZK 17
GCD 1 / SWK 2
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Znalezione na fb, nie znam sygnatury
- Załączniki
-
- FB_IMG_1776497390725.jpg (26.79 KiB) Przejrzano 1013 razy
Pasja przerodziła się w obsesję!
Aktualna liczba polskich kapsli bez sygnatur 2844 (stan na 19.02.2026)
Zbieram tylko kapsle butelkowane.
Jestem otwarty na każdą możliwą wymianę
Moje duble: http://forum.katalogkapsli.pl/viewtopic.php?f=2&t=3998
- Brat_Piwny
Piwo z Rakszawy: kod LE na butelce
Znalezione, nie znam sygnatury
- Załączniki
-
- screen.jpg (46.76 KiB) Przejrzano 417 razy
Pasja przerodziła się w obsesję!
Na pierwszy rzut oka tego nie widać, ale jest to nowy wzór. Ogonek szyszki na górze zagięty jest w inna stronę, niż Bielkówko 78. Ponadto inny jest układ szyszek chmielu w tle.
Sygnatura czarne CP na II.
Aktualnie piwo warzone jest w Żywcu. Z racji, że jest to marka własna Dino (podobnie, jak Argus, Fasberg, PREM itp. dla innych sieci) warto byłoby przenieść kapsle Bielkówko nr 78 i 88 do nowej kategorii w dziale "Produkcja na zlecenie" oraz dodać tam aktualny kapsel z Żywca.
Aktualnie piwo warzone jest w Żywcu. Z racji, że jest to marka własna Dino (podobnie, jak Argus, Fasberg, PREM itp. dla innych sieci) warto byłoby przenieść kapsle Bielkówko nr 78 i 88 do nowej kategorii w dziale "Produkcja na zlecenie" oraz dodać tam aktualny kapsel z Żywca.
Tylko poprzedni kapsel był robiony przez Amber. Nie było nigdzie info, że te piwa są robione dla Dino. Były również dostępne w innych sklepach lokalnych. Więc tylko obecny wzór z żywca powinien trafić do nowej kategorii zlecenie.Patryk pisze: ↑24 kwietnia 2026, 08:57 Na pierwszy rzut oka tego nie widać, ale jest to nowy wzór. Ogonek szyszki na górze zagięty jest w inna stronę, niż Bielkówko 78. Ponadto inny jest układ szyszek chmielu w tle.
Aktualnie piwo warzone jest w Żywcu. Z racji, że jest to marka własna Dino (podobnie, jak Argus, Fasberg, PREM itp. dla innych sieci) warto byłoby przenieść kapsle Bielkówko nr 78 i 88 do nowej kategorii w dziale "Produkcja na zlecenie" oraz dodać tam aktualny kapsel z Żywca.![]()
A to niezła ciekawostka! Byłem przekonany, że to marka własna.kobejasi pisze: ↑26 kwietnia 2026, 15:57Tylko poprzedni kapsel był robiony przez Amber. Nie było nigdzie info, że te piwa są robione dla Dino. Były również dostępne w innych sklepach lokalnych. Więc tylko obecny wzór z żywca powinien trafić do nowej kategorii zlecenie.Patryk pisze: ↑24 kwietnia 2026, 08:57 Na pierwszy rzut oka tego nie widać, ale jest to nowy wzór. Ogonek szyszki na górze zagięty jest w inna stronę, niż Bielkówko 78. Ponadto inny jest układ szyszek chmielu w tle.
Aktualnie piwo warzone jest w Żywcu. Z racji, że jest to marka własna Dino (podobnie, jak Argus, Fasberg, PREM itp. dla innych sieci) warto byłoby przenieść kapsle Bielkówko nr 78 i 88 do nowej kategorii w dziale "Produkcja na zlecenie" oraz dodać tam aktualny kapsel z Żywca.![]()
W takim razie to zmienia postać rzeczy.