Jaki macie tel?
Bardzo fajny telefonik szkopas
Mój kolega ma go już jakiś czas o go bardzo zachwala 
ZIELONE KARTKI NA FB
Czy to jest nowy kapsel żubra czy nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
A ja zmieniłem telefon na starą Nokię 6310i
W 3100 zasięg zaginał...
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
I ma adekwatna cenę do swoich możliwościMr Cinx pisze:Nokia 6300 ;) Bardzo miły, fajny telefon
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Czyżby Omnia Ci się znudziła?A ja chyba wrócę do smartphonea Appla
A ja zmieniłem telefon na Motorolę V6 Maxx
ZIELONE KARTKI NA FB
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Już zmieniłem zdanie.
Wymienisz się za nie.
Denerwuje mnie to że każdą aplikację trzeba zamykać, bo inaczej tel się zawiesi, w iPhonie możnabyło otworzyć tylko jedną, ale jak dla mnie to zaleta
Pisanie smsów na iPhonie było wygodniejsze
No i ten interfejs
iPhone - Bardziej zabawka niż telefon, ale w końcu nadal jestem dzieckiem
Tylko teraz znaleźć w dobrym stanie za w miarę rozsądne pieniądze będzie ciężko 
To na iPhone można otworzyć tylko jedną aplikacje na raz??? Nie do wiary, cale szczescie ze sie pozbylem tego poki jeszcze bylo w cenie 
Najcześciej jednocześnie słucham muzyki z LCG_Jukeboxa, przegladam internet w Opera Mini i pisze smsy, czasami jeszcze odpale jednocześnie książkę adresową, kalendarz i słownik pol-ang. Pod spodem pracuje jeszcze z reguły TomTom, niesamowicie sie przydaje. Mam E51.
PS. Nie polecam Nokii N96, absolutnie każdy egzemplarz tego telefonu jaki znam ląduje wielokrotnie w serwisie.
Najcześciej jednocześnie słucham muzyki z LCG_Jukeboxa, przegladam internet w Opera Mini i pisze smsy, czasami jeszcze odpale jednocześnie książkę adresową, kalendarz i słownik pol-ang. Pod spodem pracuje jeszcze z reguły TomTom, niesamowicie sie przydaje. Mam E51.
PS. Nie polecam Nokii N96, absolutnie każdy egzemplarz tego telefonu jaki znam ląduje wielokrotnie w serwisie.