TOMI pisze:40 wcale nie jest "cała biała"!
Nadruk tła jest większy i pokrywa większą część kapsla.
MUSZĘ ODKRAKAĆ TO CO NAPISAŁEM! 40 JEST CAŁA BIAŁA!
Moim zdaniem opis w katalogu co do 39a powinien być: "Nadruk tła jest większy i pokrywa większą część kapsla", bo właśnie to różni 39 i 39a, co też widać na fotkach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co myślicie na temat tego drugiego kapsla?
Wyblakłość?
Na zdjęciu może tego dokładnie nie widać ale czarne napisy też jaśniejsze i kolor niebieski też jest inny.
Dodatkowo różne typy uszczelek
Czy to co napisał sprzedawca na temat zielonej Ustronianki (U-005) to prawda?
Cytuje:
"tych zielonych było wyprodukowanych tylko sześć sztuk cztery były zamknięte na butelki by zobaczyć jak się prezentują i zostały wyrzucone ja mam pozostałe 2szt i niema więcej "
No to ma sprzedający dar do fantazjowania
Myślałem że może jest w tym coś prawdy bo jest on z Ustronia i może cos wiedzieć na ten temat.
Dzieki Panowie za rozjaśnienie tematu.
Kupiłem ostatnio Pepsi norma PN 76 Wrocław.
Próbując przyporządkować numer nie znalazłem żadnego Pepsi z Wrocławia z normą PN 76.
Czyżby to był nowy wzór?
Czy coś przegapiłem?
Prawdopodobnie to wzór którego nie ma w katalogu (nikt nie wie ile jeszcze takich może być).
Z fotki nie za bardzo widać. Czy to na pewno jest PN76 a nie PN73.
Jeżeli tak to podaj cenę i pełny napis na ząbkach. Przy aktualizacji wejdzie do katalogu.
Kilka brakujących kapsli z aukcji w załączniku.
Wrocław- żółte jabłko.
Shandy wg sprzedawcy- cytrynowa. Na dole coś tam piszę (pewnie cytrynowa), u góry chyba też coś, ale słabo widać... Może zwycięzca się zgłosi.
Oczywiście, że te kapsle są inne i wejdą do katalogu. Kiedy się za to zabiorę? Trudno powiedzieć. Gdy uzupełnię katalog dam znać na PW.
Dobrze, że "zabytkowe kapsle" trafiły w dobre ręce
pro-boszcz pisze:Dwa kapsle ZPOW Rzeszów z którymi mam problem.
1.Zielone kulki - z zielonymi kulkami jest tylko jeden R-034, ale to zupełnie inny zielony.
2.Niebieskie kulki - podobny do R-033, ale znowu inny jest ten niebieski kolor i kapsel błyszczący.
Nowe wzory? Wejdą do katalogu?
Gratuluje bardzo ładnych okazów! Możesz się pochwalić jak udało Ci się je zdobyć?
Jakie sygnatury mają Staropolanki S-080 i S-081?
Dlaczego jest przy nich znak zapytania?
I co to za sygnatura jest przy S-079? Mógłby ktoś opisać bo nie bardzo widze na zdjęciu.
A dostałem dzisiaj dwie Staropolanki z sygnaturą h na III (może ta sygnatura ma inną nazwe - jest to taka sygnatura jak przy Coca coli 074) i chciałbym je opisać.