Kurdę muszę się przejść u siebie do sklepu i powiedzieć żeby sprowadzili.
A wracając do serii to mam z 2009 ( miasta itd ) 232/349. A jeszcze z poprzedniej mam tylko 3 więc jest wręcz nieźle. Seria Witnicy i Jabłonowa jest w komplecie
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, 23:24 przez KZK16, łącznie zmieniany 1 raz.
7482 POLSKA 3606 P x859 N
x230 BELGIA
xx14 BOLIWIA
x202 HOLANDIA
xxxx PEPSI 67 krajów
xxxx MOTYWY xx krajów BCWC 1 / G 45(12) / ZG 1 SK 4 / ZK 17 / GCD 1 / SWK 2
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Jacek pisze:Nowy niebieski Leżajsk już na butelkach, nazbierałem dzisiaj z 10 + 2 lechy shandy i tyskie klasyczne ale niestety narazie w puszce.
rozumiem,że znalazłeś z 10 niebieskiego Leżajska+ 2 Lechy Shandy i 1 pustą puszkę Tyskiego Klasycznego,bo jakby była pełna to nie było by niestety.Gratulacje za znalezisko!
Wypiłem dzisiaj to Tyskie Klasyczne, bo znalazłem w Auchan. Takie sobie, bardzo podobne do zwykłego Tyskiego, wielkiej różnicy nie poczułem.
Kapsel ma sygnaturę rkr jeśli ktoś nie wie.
diamen pisze:Wypiłem dzisiaj to Tyskie Klasyczne, bo znalazłem w Auchan. Takie sobie, bardzo podobne do zwykłego Tyskiego, wielkiej różnicy nie poczułem.
Kapsel ma sygnaturę rkr jeśli ktoś nie wie.
Warka najnowsza z czarnym CP na IX. Podobno lata w czteropakach.
7482 POLSKA 3606 P x859 N
x230 BELGIA
xx14 BOLIWIA
x202 HOLANDIA
xxxx PEPSI 67 krajów
xxxx MOTYWY xx krajów BCWC 1 / G 45(12) / ZG 1 SK 4 / ZK 17 / GCD 1 / SWK 2
"Czuję głód jak Morbius, chcę słyszeć brzęk nowych kapsli w worku" A.K.M.
Pierwszy raz mi się zdarzyło, żeby nowy kapsel - w tym przypadku z Tyskiego (5-ty stadion), który wczoraj przedstawił Miodek pojawił się w tym samym dniu w mojej kolekcji. Tym razem promocyjny kapsel był na butelkach, które nie były w zestawach jak wspomniał kolega powyżej!
Tyskie klasyczne z zalozenia, jezeli dobrze pamietam nie obejmuje dystrybucja wielkopolski, takze moze byc ciezko z ta marka. Chyba, ze ktorys ze specjalistycznych sie skusi w co jednak watpie. ;)