:
 :
problem jest taki, że nie mam pojęcia jakby to wyglądało po wydrukowaniu.
 Wtedy była by możliwość zrobienia takiej serii. Zawsze będzie później można dodrukować. Matryce prawdopodobnie sam bym wykonywał. Po rozdaniu kapsli każdy swoją matrycę miał by na wyłączność. Oczywiście nie chcę gdybać i nie namawiam do czekania, informuję o możliwości, która może nastąpić w przeciągu 5-6 mies.
 Wtedy była by możliwość zrobienia takiej serii. Zawsze będzie później można dodrukować. Matryce prawdopodobnie sam bym wykonywał. Po rozdaniu kapsli każdy swoją matrycę miał by na wyłączność. Oczywiście nie chcę gdybać i nie namawiam do czekania, informuję o możliwości, która może nastąpić w przeciągu 5-6 mies.
Badziej tych wzorów bym sie trzymałDariobeer pisze:A może coś podobnego na wzór kolekcjonerów zagranicznych.Widać dokładnie twarze,jest krótki opis

To, że po zmniejszeniu napisy są nieczytelne jest to uwarunkowane czym innym. I nie jest to grafika wektorowa tylko JPG i są straty,Wacek pisze:A tak by wyglądał ten wzór,po pomniejszeniu i umieszczeniu na kapslu./naturalna wielkość/
Praktycznie,napisy nieczytelne.

to sie nie zmieści cały na tym czerwonym tle
 to sie nie zmieści cały na tym czerwonym tle