2.Wacek
3.Malczan
4.lendo
5.wersa
6.Mateuszch, tak na 80%
7. chmu
8. mu0dy
PS. Proszę o punktualność bo po 16 będę pędził na pociąg do Chrzanowa

Może Menio jeszcze mógłby się zwolnić?Malczan pisze:No panowie 7 osób:D Bucik co z Tobą? czy jest możłiwość zwolnienia z obowiązków ojcowskich na kilka godzin?
 Z nim i Bucikiem to byłoby już 10 osób.
 Z nim i Bucikiem to byłoby już 10 osób.  
Jeżeli Bucik będzie z synem,to 11 osób.lendoo pisze:Może Menio jeszcze mógłby się zwolnić?Malczan pisze:No panowie 7 osób:D Bucik co z Tobą? czy jest możłiwość zwolnienia z obowiązków ojcowskich na kilka godzin?Z nim i Bucikiem to byłoby już 10 osób.

Frekwencja dopisała, oby tak dalej.
 Frekwencja dopisała, oby tak dalej. udane wymiany kilka dubli poza tym ok 85 do kolekcji. Dzięki dla wszystkich bo ze wszystkimi udało sie cos wymienić wielkie dzięki dla Wersy za śliczny kapsel, szkoda, że musiałem sie zbierać środku zawieruchy gdy zjawił się Malczan ale siła wyzsza... Ah i zapomniał bym dzięki muOdy za znalezienie kapsli z Tych w moich kapslach
 udane wymiany kilka dubli poza tym ok 85 do kolekcji. Dzięki dla wszystkich bo ze wszystkimi udało sie cos wymienić wielkie dzięki dla Wersy za śliczny kapsel, szkoda, że musiałem sie zbierać środku zawieruchy gdy zjawił się Malczan ale siła wyzsza... Ah i zapomniał bym dzięki muOdy za znalezienie kapsli z Tych w moich kapslach 
Za piwo to już musisz rozmawiać z chmu, jak On Cię podliczymu0dy pisze:To nie kapsle z Tych, a z Leżajska
PS. Kto zapłacił za moje piwo? bo tak się śpieszyłem na pociąg, że o tym zapomniałem?

ja się nie piszę.mateuszch pisze:Robimy spotkanie w styczniu?
Myślę że ja odpuszczę.Chętnych ze względu na giełdę krakowską,chyba nie będzie.mateuszch pisze:Robimy spotkanie w styczniu?