). Po analizie informacji na forum zdecydowałem się zbierać kapsle butlekowane bez sygnatur (póki co tylko polskie). W sumie hobby będę łączył przyjemne z pożytecznym ponieważ jestem wielkim smakoszem a wręcz fanatykiem piwa
 ). Po analizie informacji na forum zdecydowałem się zbierać kapsle butlekowane bez sygnatur (póki co tylko polskie). W sumie hobby będę łączył przyjemne z pożytecznym ponieważ jestem wielkim smakoszem a wręcz fanatykiem piwa  Moja kolekcja liczy póki co 12 kapsli. Mam nadzieję, że do końca roku zwiększy się przynajmniej kilkukrotnie ;) Dodatkową motywacją do zbierania kapsli i zarejestrowania na forum było to, że o dziwo w gronie kolekcjonerów jest bardzo aktywny użytkownik tegoż forum z mojego miasta ;) Kto wie może kiedyś dojdzie do wymianki na mieście
  Moja kolekcja liczy póki co 12 kapsli. Mam nadzieję, że do końca roku zwiększy się przynajmniej kilkukrotnie ;) Dodatkową motywacją do zbierania kapsli i zarejestrowania na forum było to, że o dziwo w gronie kolekcjonerów jest bardzo aktywny użytkownik tegoż forum z mojego miasta ;) Kto wie może kiedyś dojdzie do wymianki na mieście  (z tego miejsca pozdrawiam Pana Marka).
 (z tego miejsca pozdrawiam Pana Marka). Pozdrawiam wszystkich zbieraczy kapsli i być może do zobaczenia na giełdach ;)