maxkapsle pisze:a ja? chyba powinienem być przed Lendo
Gdybyś przeczytał temat wiedział byś że do paczki się zgłasza się przem pw do mnie i wiele razy już o tym wspominałem 6 postow pod ostatnią listą jest. A więc
W CELU DOPISANIA SIĘ DO LISTY WYSYŁAMY PW DO MNIE
nom jak dla mnie narazie wszytko gra jjaq jak widać wobrze ta paczka zarządza. lub tez lista. pnę sie w górę i czekam aż będzie moja kolej. pozdraiwam i ...tam szybciej.. hehe pozdrawiam wszytskich.
Paczka z kapslami,poszla kilka dni temu.Widzac swojego listonosza o godz 17, z wozeczkiem wazacym ponad 20kg,oczywiscie popieram ich strajk.Nie mam zadnego zalu,ze czekam na jakies zuper kapsle.Sam wiele razy strajkowalem,wiec wiem o co chodzi takim ludziom.
nom dyszka juz prawie koszt. a T-max dużo w tej paczce jest tych kapsli..?? a i mam pytanie czy one są tam luzem włożone..?? (wsyztskie sie rysują) czy poprostu są jakoś ułożone.??:>:)
No to ja ci odpowiem:
W paczce kapsli jest 2,99kg, nikt nie wie ile to sztuk , ale trochu jest
I kapselki są poukładane jak w wojsku jeden na drugim w ładna "kupkę" w eleganckiej reklamóweczce
Jakbyś nie miał co włożyć już do paczki i wrzucisz H&S to ja chcę być po tobie, uzupełnie częściowo brakującą ilość kapsli za ciebie :>
Ktoś (nie powiem kto) trzyma paczkę już 2 tygodnie.
Rozumiem, że święta idą i brak czasu ale to trochę przesada!!! Trzeba było przesunąć się w kolejce i puścić paczkę dalej a nie blokować kolejkę.